Kamis, 31 Oktober 2013

Dalingding Asih Kuring Oleh Yayu Yuliana

By Sajak Petang   Posted at  18.13   Puisi Sunda No comments

DALINGDING ASIH KURING
Oleh Yayu Yuliana

Saprak anjeun ngahudang ieu hate
Kacida bagjana..
Kaguar , kabuka hiji carita
Natrat dina cadas hate nu lugina
Sela November ka tungtung April
Patukeur pahili hate
Paamprok wawanohan di hiji loka
Diiluan ku imut linuhung na
Kungsi ngajangji patali ati teu pegat duriat
Rek ngaraketkeun kaasih nu moal laas
Nu bakal mayungan kaheman urang duaan
Ahhh…sihoreng kari sesa asih nu baheula
Ayeuna manehna mapay banua nyisig sagara
Ngalayang ka madyagantang
Beja mah….
Ngaladenan kahayang kuring
Nu teu atra alesanana
Hampura..
Kuring geus ngalarakeun hate salira
Hate bersih nu ngagenclang lir herangna salaka
Sakali deui hampura…
Kuring geus nyacampah katetepan hate salira
Nyacampah manehna anu mageuhan hate di jero hate

About the Author

Nulla sagittis convallis arcu. Sed sed nunc. Curabitur consequat. Quisque metus enim, venenatis fermentum, mollis in, porta et, nibh. Duis vulputate elit in elit. Mauris dictum libero id justo.
View all posts by: BT9

0 komentar:

Back to top ↑
Connect with Us

What they says

Kangen
Rindu
© 2013 Sajak Petang. WP Mythemeshop Converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.